Geef voor fondsenwerving innovatie en inspiratie

Geef voor fondsenwerving innovatie en inspiratie

Hoe belangrijk is het om te blijven leren? Ontzettend. De ondertitel van De Toekomst van Fondsenwerving benadrukt dat: Disce aut Discede, wat betekent “leer of ga weg”. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Blijf leren. Blijf vragen stellen. Waarom doe je wat je doet? Doe je de dingen juist en doe je de juiste dingen?

Wel eens van SOFII gehoord? SOFII staat voor Showcase of Fundraising Innovation and Inspiration. Het is een gratis toegankelijk archief met de beste fondsenwerving creaties en innovaties van over de hele wereld. Een schat aan informatie die elke fondsenwerver, junior of senior, op weg kan helpen.

Recentelijk heb ik een jaarlijkse donatie opgezet voor SOFII. Niet alleen omdat ik heel erg dankbaar ben voor dit geweldige initiatief, maar ook omdat ik wil dat andere fondsenwervers ervan kunnen blijven genieten. Als je er ook zo over denkt moet je wellicht ook overwegen om een donatie aan SOFII te doen.

Ik zou het geweldig vinden als er een aantal fondsenwervers, leveranciers, zzp’ers opstaan om zich bij SOFII aan te sluiten. Investeren in fondsenwerving betaalt zich uit, maar investeren in fondsenwervers betaalt zich nog jarenlang uit.

Toevallig ben ik vandaag jarig. En voor mijn verjaardag vraag ik aan jou een donatie aan SOFII.

Bij voorbaat dank!

Oproep: maak de Notre-Dame niet te mooi!

Oproep: maak de Notre-Dame niet te mooi!

Adviesstuk Werkgroep Bedrijven; van vraag naar aanbod

Adviesstuk Werkgroep Bedrijven; van vraag naar aanbod