Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Save the Date: 5 oktober 2017. Ben jij klaar voor de toekomst?

Save the Date: 5 oktober 2017. Ben jij klaar voor de toekomst?

Nog 6 weken dan is het zover! Niemand minder dan Ken Burnett komt dan naar Nederland om ons mee te nemen in de toekomst van fondsenwerving.

In Engeland ging het helemaal verkeerd en belandde fondsenwerving in een grote crisis. Daarna hebben vele (prominente) fondsenwervers daar de handen ineengeslagen. Het roer gaat om. De donateur wordt weer het middelpunt in de fondsenwerving. Vele fondsenwervers inspireren elkaar met de nieuwe manier van werken op basis van een nieuw opgesteld manifest met verbeterpunten.  

En wij kunnen daar als Nederlandse fondsenwervers van profiteren.

Ken Burnett zal op 5 oktober in een dagvullend programma aangeven wat er misging in Engeland en wat voor gevolgen dat had. Maar hij zal ook aangeven hoe we een crisis in Nederland kunnen voorkomen. Op basis van de uitkomsten van de Commission on the Donor Experience zal Ken Burnett, met vele praktische voorbeelden aangeven hoe het beter kan. Hoe je de donateur echt centraal stelt in fondsenwerving. Als geven voor mensen een geweldige ervaring is, zullen ze dat vaker en meer doen. Ken Burnett gaat je praktische handvatten bieden waarmee je direct binnen jouw organisatie aan de slag kunt om ook jouw donateurs een geweldige ervaring te geven!

Heb je je al aangemeld? Geweldig! Dan zien we je in ieder geval op 5 oktober.

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, want de inschrijvingen gaan hard!

Wat hebben we geleerd op de Fundraising Summer School?

Wat hebben we geleerd op de Fundraising Summer School?

Geweldige terugkoppeling van Stichting SINA

Geweldige terugkoppeling van Stichting SINA