Het programma op 5 oktober is bekend!

Het programma op 5 oktober is bekend!

Ken Burnett komt 5 oktober naar Nederland om de toekomst van fondsenwerving te presenteren. De uitkomsten van The Commission on the Donor Experience staan die dag centraal, maar vooral hoe je die uitkomsten in de praktijk kunt brengen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je de ervaring van de donateur echt centraal kunt stellen en daarmee je fondsenwerving toekomstbestendig kunt maken. Het doel is om de aanwezigen ge├»nspireerd en met een berg aan frisse idee├źn weer naar huis te laten gaan!

Ken is een Brits auteur, spreker en consultant op het gebied van fondsenwerving, marketing en communicatie voor goede doelen wereldwijd. Zijn staat van dienst is indrukwekkend lang en divers. Lees hier zijn uitgebreide biografie.

Het evenement is gericht op iedereen die bezig is met fondsenwerving. Voor beginnende en ervaren fondsenwervers, relatiemanagers, hoofden fondsenwerving, maar ook voor iedereen die als collega samenwerkt met fondsenwervers is dit evenement interessant. Inmiddels zijn er meer dan 100 fondsenwervers die zich hebben ingeschreven voor dit unieke evenement. Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan nu in.

Het programma is vastgesteld en kunnen we nu met jullie delen.

Vanaf 9 uur 's ochtends staat de koffie en thee klaar en zijn jullie welkom in Amsterdam. De exacte locatie zullen we volgende week bekend maken. Om 9:30 zal het inhoudelijke programma van start gaan en om 17.00 sluiten we af met een borrel.

We hebben Zenka Reijn-Slegt bereid gevonden om als dagvoorzitter alles in goede banen te leiden. Zenka is werkzaam bij Oxfam Novib als Manager Public Engagement en heeft uitgebreide ervaring binnen de fondsenwerving. Zij zal ook enkele van haar persoonlijke ervaringen met jullie delen en het publiek zo goed mogelijk betrekken gedurende de dag.

Ken Burnett gaat ons op 5 oktober in vier presentaties meenemen in het verhaal van The Commission on the Donor Experience.

In de ochtend zal ingezoomd worden op de situatie in Engeland om goed te begrijpen wat er precies is gebeurd en waarom dit relevant is voor de Nederlandse markt. Tevens zullen we proberen te achterhalen welke symptomen we in de Nederlandse markt tegenkomen. 

In het tweede deel zoomt Ken in op hoe fondsenwervers met de uitkomsten aan de slag kunnen. Met een focus op inspiratie, wat werkt voor donateurs en werken met de juiste mensen. Ook zal Ken ingaan op emotionele "storytelling" en het vinden van jouw "WHY" en eigen droom. Ken deelt gedurende de dag zijn eigen " lightbulb moments" met ons, die weer als kapstok dienen voor de inzichten die wij mee naar huis kunnen nemen.

In de middag worden twee projecten in het bijzonder uitgelicht: Major Donors en Het Gebruik en Misbruik van Emotie. Uiteindelijk zullen we begrijpen waarom "storytelling" beter werkt dan continue giftvragen uitsturen en hoe geweldige fondsenwerving er vanaf 2018 uit gaat zien.

De middag eindigt met meer "lightbulb moments" om de verandering in gang te zetten die jij wil nastreven in jouw eigen organisatie. Bovendien zal je weggaan met de kennis hoe je een belofte aan jouw donateurs kan maken die jouw fondsenwerving voor altijd zal veranderen.

Wellicht overbodig om te melden: met Ken grotendeels aan het woord die dag zal de voertaal uiteraard Engels zijn, ook in de tussengelegen momenten. 

Tot slot: de koffie, thee, lunch en borrel zal worden aangeboden door verschillende organisaties die het belang inzien van donateurgerichte fondsenwerving, zoals Emolife, Mindwize, Christal en Kalff.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen zo veel mogelijk fondsenwervers te mogen begroeten op 5 oktober!

Wat houdt je tegen om je 'second chance' te pakken?

Wat houdt je tegen om je 'second chance' te pakken?

Vraag: kan je bedanken combineren met een geldvraag?

Vraag: kan je bedanken combineren met een geldvraag?