Is jouw organisatie donateur-gericht? Een checklist!

Vorige maand hadden we Roger Craver te gast op ons blog. Hij had het over de karakteristieken van een donateur gerichte fondsenwerving organisatie: bescheidenheid, rapheid en eenvoud. Roger heeft laatst op zijn eigen blog The Agitator ook een checklist gepubliceerd om te bepalen of jouw organisatie echt donateur gericht is, of eigenlijk stiekem niet...

Wat heb jij nodig?

Wat heb jij nodig om jouw fondsenwerving echt donateurgericht te maken? Zodat geven aan jouw organisatie een geweldige ervaring wordt?

Vul de poll in dit blog in en laat het ons weten.

Echtheid kun je niet trainen!

Vorig jaar zag ik een presentatie van Edward Zwitser van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Hij is relatiemanager zou ik zeggen. Hij is een clubman zou hij zelf zeggen. Ik denk dat we dan hetzelfde bedoelen, maar Edward vindt van niet. En hij heeft gelijk.

Loyaliteit in goede en slechte tijden...

De afgelopen twee weken zijn we overspoeld met vreselijke berichten over wangedrag van hulpverleners. Een vreselijk situatie voor alle betrokkenen. Veel vertrouwen beschaamt. Geen goede reclame voor de sector en voor de betreffende organisaties in het bijzonder.

32 lightbulb moments (video!)

De eerste 2 van in totaal 44 video clips staan online! Allemaal opnames van het optreden van Ken Burnett in Amsterdam op 5 oktober 2017. Onder andere komen de 32 lightbulb moments aan de orde waarmee Ken ons de toekomst van fondsenwerving schetste.